uFeel.me
ЖЕНИ! ЖЕНИ!
Автор: Kubrat,  25 юни 2011 г. в 21:08 ч.
прочити: 334

 

Господ от ребро адамово е сътворил жената,

човекът- мъж да не е самотен на Земята!

И властвал той над бедната, горката,

но отстъпил през епохата на матриархата!

 

Жени! Жени! За вас реки от кърви са се лели!

Царе във битки смъртоносни не са оцелели!

И победителят пред тебе се кълнял навеки,

да бъде твой закрилник и да погуби всеки!

 

Мъжете днес харесват най-вече красивите жени!

Звезди им свалят, подаръци, защото имат те пари!

Който няма, уста отваря,  само, само гледа:

„ Недей да зяпаш, мъжки, ближи си сладоледа!”

 

Има и жени не до там красиви, но са отзивчиви!

Във своето семейство те са най- щастливи!

Не гледай само красотата, а виж душата на жената!

И примери я в ума си братко, точно на везната!

 

Какви жени са властвали като божествената Клеопатра!

Прабългарки живеели на кон и в ханска шатра.

Жана, англичаните натрапници със меча си помела!

Райна Княгиня през Април бунтовното знаме развела!

 

Ако ви няма днес на този свят, аз нямам си идея!

Без вас, нежната ласка, топлина, как ще оцелея?

Затова жени, прекланям се пред вас и прошка моля!

Отредена е за вас от Твореца във живота първа роля!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me