uFeel.me
ЗДРАВЕЙ, ВАКАНЦИЯ ЖЕЛАНА!
Автор: Kubrat,  29 март 2011 г. в 19:10 ч.
прочити: 416

 

Здравей,  ваканция желана, здравей приятелко добра!

От утре хайде във Балкана, да видим дивна красота!

 

Училище врати затвори, звънеца няма да звъни.

И Гошко няма да говори, салонът няма да ехти!

 

Как радваме се, най-накрая, юноши,  девойки.

С компютъра ще си играя, не ще да има двойки!

 

Директорката много строга, сега ще си почине.

Ще каже, това го мога, на село ще замине!

 

Със въдица и колело ще ходя до реката бърза.

Ще хвърлям плувка със перо, пак клъвна ми пъстърва!

 

А вечер в дискотеката голяма на воля ще танцувам.

Със светлини ще е обляна, ще пея, ще лудувам!

 

И книгите не ще забравя, във Интернет - сърфирам.

Колата с татко ще поправя, филми ще копирам.

 

Здравей, ваканция желана, очаквам време аз добро!

Почивка, толкова мечтана, ще спя на мекото легло!

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me