uFeel.me
ЗАВРЪЩАНЕ
Автор: yuliya2006,  7 април 2013 г. в 06:35 ч.
прочити: 261
Ето отново пак се завръщам,

мой роден, мой любим дом.

Сълзите в очите напират

и всичко в мен, стене от обич.



Ето отново пак се завръщам,

мой български, мой корен як.

С мирис на бор, на здравец,

ти ме посрещаш, приветстваш.



Ето отново пак се завръщам

и небето до болка познато е.

И лицата на хората, усмивките

и вятъра галещ, нежно прегръщаш



06.06.2009

ДЖУЛИЯ БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me