uFeel.me
ЗА ВЪЛЦИТЕ И АГНЕТАТА
Автор: aza_9,  29 юни 2011 г. в 07:32 ч.
прочити: 194


ВЗИРАМЕ СЕ В БОЛКИТЕ СВОИ-
МАЛКА  ЧАСТИЦА ОТ ЦЯЛОТО.

НО НЯМАМЕ ХЪС ДА СЕ ПРЕБОРИМ,
БЛЕЯТ АГНЕТАТА - ОЦЕЛЯЛИТЕ...

ЧЕСТО  НЕ  ВИЖДАМЕ  ДРУГО,
ОСВЕН ЗЪБИТЕ НА РАЗРУХАТА.

НАДЯВАМЕ СЕ НА НЯКАКВО ЧУДО
ИЛИ СЕ ОТДАВАМЕ НА РАЗТУХАТА.

И СЯКАШ НЕ МОЖЕМ ДА ПРОУМЕЕМ,
ЧЕ ВЪЛЦИТЕ СА ВИНАГИ ГЛАДНИ !!!

А АГНЕТАТА- КУРБАН, ВСЕ НЕМЕЯТ
И НА ТРАПЕЗАТА ИМ ПОКОРНО ЛЯГАТ.



.............................................................................
28 юни 2011 г. Атина
Отново 48 часова стачка!
Атина е парализирана.
В цяла Гърция, не само в Атина,
вече от година, народът се бунтува и се бори
за правото си на достоен човешки живот.
Гърците не са по- зле от нас, но не се примиряват
с принудителното  \"ОЦЕЛЯВАНЕ\", на което
българският народ е майстор!
Гърците искат да живеят живота си,
не да оцеляват в него!
А НИЕ?...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me