uFeel.me
Витални точки
Автор: kleopatrasv,  8 април 2011 г. в 22:15 ч.
прочити: 317

В същността ни,
където са се кръстосали слепешком гените
и виталните точки напомнят за промените,
там на епизоди разменят се дилемите
и отчитат се ударите на енергосмените
и когато тезите  станат опровержими
и са научно доказани и неоспорими,
тогава проклинаме унаследяването си за час
и скъсваме нишките към нас от страх,
като тръгваме по следите на боязливите,
и събираме в папки диагнози от неприемливите,
и струва ни се, че ще дойде краят за тез тежби,
макар неповярвали в лъжи,
и ето пак си блъскаме мислите за компетентния им праг,
това донасят грешните диагнози за нас
които издиктувани са от светилата университетски,
и накрая представени са в груби грешки,
и четейки за нашето състояние на чужд език,
пропускаме да анализираме техния трик,
вероятно написани са между редовете други истини
и ще трябва да се просветяваме и като артистични,
ако повярваме за генетичните си различия
които вещаят анатомични разкрития.
Но, за  радост има Доктори, лекуващи със сърцата
те  Хипократовата клетва никога не забравиха
те са тези, които винаги за човешкия живот са нащрек,
те постоянно търсят лечения поотделно за всеки човек....



 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me