uFeel.me
Винаги въпросът „Защо?”
Автор: kateto,  25 април 2009 г. в 17:24 ч.
прочити: 197

Ако живееш между днес и утре
и никога не знаеш за какво.
Ако се луташ между оптимиста външно
и песимиста в тебе вътре...
Отговори си на въпроса "Защо?"

Ако сега си тук,но за малко
и често се питаш с кого.
Ако не знаеш как е възможно това
и се чувстваш неистово жалко...
Отговори си на въпроса "Защо?" 

Ако те е имало за малко преди и сега,
но знаеш,че ще те няма за много.
Ако се съмняваш в своята сила,
но силно не вярваш на човешката си съдба...
Отговори си на въпроса "Защо?" 

Ако се чувстваш разкъсван
от „Аз" и другото ти „Аз"
u леко потрепва детското ти око.
Ако от смъртта и живота те е страх...
Отговори си на въпроса "Защо?"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me