uFeel.me
ВСЕКИ САМО ИСКА !
Автор: Manja,  3 ноември 2010 г. в 10:01 ч.
прочити: 327
Котка ми мяучи,
лай ме бясно Кучи`и,
Пчела ми жужука,
Птичка ми чурулика,
Папагалът ми повтаря,
за да не забравя...
Всеки  Само  Иска!
Душата ми да изхруска.
Вече съм изстискан лимон!
Дори нямам и телефон.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me