uFeel.me
ВОЙНАТА НА ПЪТЯ
Автор: thug life,  15 декември 2010 г. в 12:57 ч.
прочити: 413

Зад хълма слънце се показва,самоубииците събужда,
да си поиграят със съдбата яростно имат нужда.
Искат да са звездите от любимото теливизионно рали,
ще живеят щастливо - с тези възгледи ..... надали !

Не се зачитат пътни знаци,никакви ограничения,
псуване,ненавист съпътстват шофьорските отношения.
Всеки е най-важен-да,за смъртта и нейната листа,
с пръст избира жертвите под номер 299 и 300.

Мощна спортна кола изпреварва стара руска бричка,
заплаща се с живот - не е дартс с 3 стрелички.
Важното е да се докажат,пък каквото се случи,
адския огън в душата - трезвеността смуче.

Пешеходците са врагове - бонус точки през нивата,
в снощното \"конско\" си остана \"Стой по-далеч от колата ! \".
Заръката бе стриктно изпълнена след вечерния запой,
когато крайниците му намериха на следващия завой.

С книжка или без - в тях дяволското желание си гори,
не се мисли,че може да е инвалид или да се взриви.
Без колан,с послание \"Погледни смъртта във фаровете\",
с окован ангел пазител-опетнени на живота заровете.

Абитуриенти дивеят,чувстват се леки от тревата,
дори не осъзнават,че вече летят към долината.
Тираджия дава газ до дупка - в мъглата смело напред,
\"Да го е*а в живота,каквото стане ! На късмет ! \"

Онзи блъсналия се в дървото бил заспал зад волана,
а жена му с желание тъкми вечерята в тигана.
Анатема за шофьорите е да си слагат колан,
стават само за престилка на транзитен MAN .

Паметници,цветя по магистрали и дървета,
мъж се кара : \"Какво са Ви сторили тези джуджета ? \",
\"Не са джуджета,а непоказвани телесни останки \" ,
тук няма сито - адвокати,брокери,служители в банки.

Поредния нафиркан на полицейския дрегер духа,
по системата на Фройер удря в точка \"SUHA\" .
\"Скъпо,мило,злато обади се като стигнеш \" ,
вече си в насрещното,преди дори да мигнеш .

В съзнанието изникват пак нейните прекрасни очи,
\"Защо е толкова ярко и всеки тук мълчи ? \"
\" - Къде съм,докторе\" , дочува \"Влачен близо километър\",
\"-Аз не съм доктор,а Свети Петър \"

Всички са в кампанията \"Дарете първи кръв\",
това е жив ад,по-добре на война като иракска стръв.
Семейство гледа новини - \"Това няма да ми се случи на мене\",
а техен роднина заклещен,в пламъци от болка стене.

Стотици брутални инциденти остават неизвестни,
слънцето изгрява - нов кошмарен дубъл да посрещне.

Автор - Пламен Тодоров 19.1.2009 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me