uFeel.me
ВЕЛИКА НЕДЕЛЯ
Автор: violetad,  23 април 2011 г. в 01:03 ч.
прочити: 611

                         ВЕЛИКДЕН

Нова стъпка, а след стъпката диря от кръв.
всяка стъпка бе пареща болка.
За любов и живот даде примера пръв,
на света в кървава  обиколка...

Тежък кръст, свято бреме понесъл на гръб,
а по тялото рана, до рана.
Но в очите на хората нямаше скръб,
а го срещнаха всички с \"ОСАННА\"...

Той единствен превзе най-високия хълм,
който никой страхливец не може!
Там завесата падна поразена от гръм,

и във ужас крещяха: О, Боже!

Всяка стъпка по пътя ти целувам сега,
със сълзи всяка рана измивам.
Ти, ВЕЛИКА НЕДЕЛЯ, добре си дошла!
На Иисус любовта с теб попивам!!!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me