uFeel.me
ВЪРХЪТ
Автор: dobromirpenkov,  17 май 2012 г. в 21:32 ч.
прочити: 256



Стремим се
            всички към върха.
Пълзим
            по лакти, по колене.
И устрем
            спира ни дъха!
Със зъби,
            с нокти
                        сме се впили!
Пълзим
            по стръмния
                        му слог...
И нямаш брат,
            и нямаш ближен,
и няма святост,
                        няма Бог –
            ВЪРХЪТ!

Останал сам,
            отчаяно пълзиш.
Отдавна
            всеки ти е враг.
Кат’ хищник
            захапал си
                        светът.
И нямаш брат...
            И нямаш ближен...
А всъщност,
            няма и върхът...

26.02.2012г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me