uFeel.me
В стаята с оранжеви стени... (правосъдие)
Автор: TeMiDa,  28 юли 2010 г. в 23:12 ч.
прочити: 527
Във стаята с оранжеви стени
от вчера се гледаме празно със нищото.
И двамата от това ни боли,
а силуетите чертаят ни същото...

Безкрайно човечно усещане,
което запълва ъглите във тъмното.
И пак ни боли, и с прегръщане.
Но нали, казват, е най-тъмно пред утрото.

Във стаята с оранжеви стени
от вчера се гледаме празно със нищото.
Вярата анорексично кърви,
а гласовете викат предишното...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me