uFeel.me
В отговор на ...
Автор: bogpan,  12 ноември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 588
Понякога,
между
работата и храната
(те имат смисъл),
между
прането и децата
(те имат смисъл),
между
небето и земята
и
утрото и късна нощ,
се ражда стих
(има ли смисъл?)

Понякога
поетите се раждат
(без смисъл),
по-честичко изгарят
(смислено),
сред думите,
изграждащи
живота.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me