uFeel.me
В ОТГОВОР НА...
Автор: ivelinage2,  14 април 2010 г. в 10:49 ч.
прочити: 288


Отговор на tsofa - За учителя


Ти тука май улучи,
че също и аз
бивш даскал,
че и възпитател
в Дом сирашки
с много пот
мъчихме се ние
деца да възпитаваме,
що родителите техни
баха се отрекли
от родителски права.
Тъй че, не и всички
вземали заплати
от държавната хазна
имаме вина.
Правителства - едно ли, две ли,
десетки минаха
и кой де свърне
със школото започне,
реформи и нови програми
сменят ги бърже
и стана БАТАК.
Да ти кажа ли, братко,
що лично аз мисля:
\"Нарочно го правят
това със школото,
с деца и учители!
Защо им притрябвало
знаещи, можещи,
щом простите хора
управляват се, знам,
лесно и тихичко
манипулирани -
на тях им остава
спокойно ВЛАСТТА!\"


/И това ако не е зелен кон.../

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me