uFeel.me
Тишина
Автор: dobromirpenkov,  18 септември 2010 г. в 15:07 ч.
прочити: 191

Стоя

         до моята
                   вечна река -
има камък,
         има вода
и една
безкрайна
                   Тишина...

Няма
         чалга-певици,
няма
         чалга-сериал,
няма
         чалга-политици -
                   Тишина...

 И никой
         в твоята глава
рекламна
         глупост
                   не влива.
Безкрайна,
         топла
                   синева
сетивата
         властно опива...
                   Тишина...

И няма Биг,
         и няма Литъл
или пък
         глупава игра
и само
         вик на птица
раздира
         мойта
                   Тишина...

 

И е толкова
         тихо -
чуваш
         как
                   расте трева...
Не трепва
         нищо...
Само
         някъде
                   жужи пчела
и нежно
         звъни
                   Тишина...


16.04.2010 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me