uFeel.me
Там навън разцъфтели божурите
Автор: LYCKI,  28 юли 2011 г. в 22:05 ч.
прочити: 214
Всяка нощ е изпълнена с мистика,
всяка мистика, с обич и свян,
а животът с реалната истина
носи тъй непосилен товар.

И не жали той нито старицата
с разтреперени сухи ръце,
нито просяка, нито вдовицата,
ни жената с невръстно дете.

Там навън разцъфтели божурите,
птича песен простора гласи...
а душите – отчаяно лудите
пак се хранят със светли мечти?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me