uFeel.me
ТРЕТИ МАРТ
Автор: Kubrat,  2 март 2012 г. в 20:02 ч.
прочити: 363

Велика дата днес е трети март!

Празник официален - всенароден!

На свободата българска той даде старт!

В България живее днес народ свободен!

 

 

Ще помним вечно руските герои!

Дошли на помощ със двуглавия орел!

През Балкана български минали порои!

Аскерът страшен бягал под обстрел!

 

 

Топове руски хвърляли гранати!

Конница казашка препускала в нощта!

Империята на султана се заклати!

Пред икона на Христос гори свещта!

 

 

И днес на този ден поменуваме вас, богатири!

Трибагреници български плющят навън!

Опълченци, знайни и незнайни командири!

Не сте забравени! Спете вечния си сън!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me