uFeel.me
ТЕЖКО ДНЕСКА СЕ ЖИВЕЕ! БАСТА!
Автор: Kubrat,  22 юли 2011 г. в 19:50 ч.
прочити: 239

Тежко днеска се живее, в таз държава на хайдути!

С тези доходи „големи”, станали сме лилипути!

Все строиме, все строиме, и се хвалим до амина!

Работа по-малко има, емигрираме в чужбина!

 

Чужденците пък ни хвалят, много евтино е тука!

По курорти денонощно, търсят уйски и сполука!

Инциденти разни стават, хора гинат всекидневно!

Виновници  пак няма, контрольор ни гледа гневно!

 

Берем чушки и домати от градини и от вили!

Дано днеска да успеем, лука снощи са го свили!

Кражби, кражби всекидневни, констатира МВР!

Гладни хората са много, как ли някой ще ги спре?

 

А затворите са пълни с кокошкари и апаши!

Политиците не влизат, съдия от тях се плаши!

Контрабанда всекидневна, май, уплаши и Европа!

Майстори сме на банкноти, мафията се разтропа!

 

Шенген братя е далече с таз престъпност и афери!

Не ни искат във Европа с хакери и  далавери!

Емигранти депортират, сводници и проститутки!

Всичко вече се изпапа, няма вече и гугутки!

 

Баста, ние да речеме! И да тропнем и да викнем!

Баста! Стига сме търпели! В Парламента да надникнем!

Тези хора все ни мамят, лъжат ни и баламосват!

Демагогия голяма! Пари няма! А България плячкосват!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me