uFeel.me
Свалете маските
Автор: galaxi_1961,  1 февруари 2013 г. в 14:00 ч.
прочити: 358
Свалете маските,
добри сме по рождение.
Уловете краските,
щастието е решение.
Подарете цвете
и забравете грозното в смирение.
Пресушете сълзите,
да заспят в забвение.
Погалете бръчките,
чарът носи мъдрото послание.
Подайте си ръцете,
помощта е удовлетворение.
Калявайте душите,
и не лекувайте любовно сърцебиене.
Простете грешките,
хора сме – това е основание.
От залъка си подарете,
милосърдие не ще признание.
Не приспивайте усмивките,
позитивното е вдъхновение.
Украсете смело мислите
и обичайте в безвремие.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me