uFeel.me
Струната
Автор: dobromirpenkov,  29 юли 2010 г. в 15:05 ч.
прочити: 165

СТРУНАТА

Какво прекрасно нещо е животът.
Едва докоснеш струната
и в миг, симфония от звуци,
от багри и от чувства,
симфония от светлина
започва да звучи...
Изпълва се светът със птича глъч
със плиснал детски смях
се той изпълва
и ще пробий тогаз мъглите
                     слънчев лъч,
и нова радост във сърцата
                     ще покълне...

И толкова е лесно
             да откриеш думата,
и всичко е тъй просто...
Просто трябва да намериш
                             струната...
И да я докоснеш!

 16.03.2010 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me