uFeel.me
Столично :)
Автор: rumen popov,  29 януари 2009 г. в 18:55 ч.
прочити: 404

Софиянци в метрото безплатни вестници четат,

обсъждат хляба и месото,

вечер в известни магазини на промоция ядат.

 

Задръстване голямо, коли над милион,

на светофара в редиците застанал -

невъзмутимо с опашка маха кон.

Градският транспорт взе нещо да се губи,

на спирката докато чакаш можеш да се влюбиш.

 

Земите продават ги на метър,

после застрояват всичко до сантиметър.

Блокове, приземни етажи -

за кратки срокове правят къщи, гаражи...

 

Преди години ЦУМ и Халите си имахме,

и почти всичко оттам си взимахме.

Днес молове се извисяват оттук-оттам,

а в момента се строи и един по-голям...

 

Трамвайно някак си въздишаш,

приятелко, любима, мила,

историята си столична да пренапишеш-

едва ли би имала сила...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me