uFeel.me
Стока(2)
Автор: mese4inko,  11 август 2012 г. в 09:59 ч.
прочити: 297
\"Този контингент са преди всичко деца, които се използват за сексуална експлоатация. Преди да навършат определена възраст, ги използват за трудова експлоатация, а след като престанат да ги принуждават към проституция, ако са още живи, ги използват и за донорство на органи. \"


Има \"стока\" на пазара,
колкото света е стара.
Да това е \"Любовта\",
и тя се изчислява във пари.
И лесно можем да я купим в Интернет,
модерно е, пък и му е ред.
\"Регнеш\" ли се в \"Нетлог\" и във \"Фейса\"
почват да валят поканите:
\"Внимавай да не изпуснеш рейса\"
\"Ела във Туу\", \"Дай си скайпа\",
\"Ще бъда твой петел\",
\"Да отидем на хотел\",
\"Направи ме твой любим и в греха
заедно да изгорим\".
Даа \"сервираме\" я тая \"стока\"
в милата Родина!
Затова и от Европа лепнаха ни
етикета- \"Нация от келнери и проститутки\".
Та въпроса ми е за цената,
доволни ли сте от парата?
Мили внучета и внучки, баба, дядо
туй ли завещаха?
Да се превърнете в подлоги
и във \"кучки\"!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me