uFeel.me
Справедливост
Автор: anima,  28 март 2012 г. в 21:18 ч.
прочити: 297
Онази с косата единствена не подбира

нито по цвят, нито по пол, нито по възраст...

Не можеш омилостиви я ни със бедност,

нито я купиш със несметно богатство...


Онази с косата еднакво ни люби

и рано или късно-някога ще навести...

Противно сестрата капризна -Съдбата,

Тя справедлива и вярна към всички остава.

Никога никой на този свят- не подминава...


Онази с косата...

Пред нея всички сме равни...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me