uFeel.me
Спасение
Автор: galaxi_1961,  31 януари 2013 г. в 11:06 ч.
прочити: 425
Живеем безсловесно във бездумие
и негативното копираме безумно под индиго.
Удавили сме чувствата си в безлюбовност
и красотата плаче със красива тъжност.
Мечтите ни са нотописни сълзи,
а стъпките ни - лавата стопена.
Гладът и Безнадежността се взират
в сивата циничност на пресития...
Любов, обгърната в болезненост
спаси човешката ни същност.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me