uFeel.me
София` 2009
Автор: yotovava,  15 ноември 2009 г. в 18:59 ч.
прочити: 192

Просяци малки,
с овална представа за детство,
побрана в двайсет стотинки,
дишат лепило
в тъмните входове.
Мирише следобедът ацетоново,
мръсно и душно.
Минувачи подритват
краката им проснати
зад втасали кофи за смет.
Градът се прибира по светло
в дома си.
Запалва цигара
и сипва коняк,
напук на световната криза.
Крещи телевизор.
Жената е смръщена,
реже салата.
В очите на малките просяци
залък оглежда  луната...

06.09.2009

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me