uFeel.me
Снежният човек
Автор: vesselin,  7 февруари 2010 г. в 18:28 ч.
прочити: 548
Две маслинки за очички,
морковче за нос голям
и врабчета ято птички
сгряват поглед премалял
на замръзващо вън тяло
с пеперудена душа,
що било е нявга младо
и е гледало деца.
Шоколадче за устичка,
одеялце за гърба
правят мъничка рекичка
в поглед пълен със тъга,
който нявга бе усмихнат,
имаше безброй мечти,
без да бъде все потиснат,
както днес е от лъжи.
Две маслинки за очички,
морковче и шоколад
ще достигнат ли за всички
гладни в лъскавия свят!?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me