uFeel.me
След „Охридското езеро"...
Автор: Snowflower,  31 октомври 2009 г. в 11:34 ч.
прочити: 409

Безумна небрежност

и алчност човешка

кораб във скръб потопи...

Водата не с нежност,

а... заради грешка

прегърна човешки мечти...

                       
Удавени в сълзи

и близки, и чужди...

в ден... празничен... заедно скърбят...

Секундите къси,

усилия дружни...

не стигнаха тях да спасят...

                    
И лесно се казва:

„Нас Бог ни наказа!\"...

Но истина друга кънти -

сами до кога ли

след гръм оцелели

ще грабим от земните дни?!

                      
Човешки животи,

отнети нелепо

превръщат се в... шоу... безспир...!

За помощ „по ноти\"

пак молим небето...

Кога ще помогнем сами?!...

           
06.09.2009 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me