uFeel.me
Скандал
Автор: vesan,  19 юли 2011 г. в 11:43 ч.
прочити: 187
В Англия – скандал!
На Скотланд ярд
началници оставките си дават.
Така разбират хората морала!
Виновни са, че късно са разбрали,
че бивш съветник в службите не ставал
за тази длъжност...
Свързан бил с Мърдок...
И ето, че от поста си висок
директорът достойно си отива.
В България вседневно се разкриват
престъпни далавери.
Скоро цял
министър се оплете във скандал.
И не един! И в не един!...
Заплати
на черно взимат всички депутати...
комисионни,
разни консултантски
и безотчетни в плик...
Ала морала
при тях безспорно явно е балкански!
И затова
преяли
със скандали
сред тинята на българското блато
грухтят министри, квичкат депутати
в очакване на лакоми добавки...
И хал-хабер си нямат за оставки!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me