uFeel.me
Село
Автор: sl1n4o,  9 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 401
Това е населено място,
кадето хората се смеят
и плачат!
Там всяка вечер лампите
светят и осветяват, жалките
улички, а езерото все така
усмихнато посреща своите гости!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me