uFeel.me
Сами се погубваме /Има ли звезди над магистралата/
Автор: mt46,  16 юни 2011 г. в 10:26 ч.
прочити: 278
           В памет на жертвите от Катастрофата...

Вижте зловещия пламък
над магистралата!...
Вижте душите -
полетели отвъд!...
Чернее родината
 многострадална...
И като свещи
звездите горят...

Ние сами се убиваме!...
Не са ни виновни... звездите...

Не са ни виновни
 турците,
нито русите...
Не са ни виновни ромите...
Нито черните...
Не ни е виновен
планът \"Ран-Ът\"...
Не са ни виновни
масоните...
Ни извънземните...

Ние сами се погубваме!
И погребваме...

Да помълчим!
Да затворим очи...
И да се вгледаме в себе си!...

Марин Тачков
15 юни 2011 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me