uFeel.me
Сабята
Автор: DSheitanov,  20 март 2011 г. в 11:37 ч.
прочити: 177
Исках да танцувам но не ми дадоха,
исках да се смея, ала не ме разбираха,
накрая ще дойде сабята,
аз ще танцувам едно лято,
ще се смея цял живот,
а всички вие ще плачете...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me