uFeel.me
СВЕТЪЛ ПРАЗНИК
Автор: avliga,  25 май 2010 г. в 13:11 ч.
прочити: 372
На моите първокласници

С усмивка започва новия ден!
Утрото дъга издига...
Пеем песни, вием венци.
Тачим днес нашите светци!

Кирил и Методий - двама братя!
Дали азбуката ни свята,
на народа наш любим
в бъдещето с Европа да вървим!

С усмивка започва новия ден!
Гълъб в синева се издига.
\"Върви народе възродени\" -
до сърцето песен стига!

Вили Карагьозова
22.05.2010 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me