uFeel.me
СТИГА С ТЕЗИ СЕРИАЛИ!
Автор: Kubrat,  4 април 2011 г. в 19:12 ч.
прочити: 195

Историята се повтаря в живота на човека.

Тоягата и моркова, театъра и Колизея.

И мъчат се  да изкарат прехраната не лека.

Със хляб и зрелища ти имаш ли добра идея?


Омръзна ми да гледам  сълзливи сериали!

Едно и също се повтаря ден след ден, нали?

Политиците безплатно тез сапунки са ни дали.

Във къщи стой и зяпай филми без пари!


От древността върви така живота труден.

За аристократите- богатство, вино и жени!

За плебея- работа без спир и театър чуден!

Гледай си филмчето и не мисли за по-вече пари!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me