uFeel.me
СТАНИ ТИ ПАПАРАК!
Автор: Kubrat,  6 април 2011 г. в 10:41 ч.
прочити: 328

 

Стани ти папарак! Звезда щом видиш, щрак!

Без горнище на плажа във вестник ще покажа!

Пари ще ти предлагат, певици да излагат!

И политици грешни, във ситуации тъй смешни!

 

Със цифров фотоапарат футболист заснемай, брат!

Как псуват се и бият, как хленчат и как  вият!

Снимай, снимай  и  кортежи, всякакви метежи!

Апаши с пистолети,  коли и скъпи самолети!

 

Стани ти папарак! Внимавай! Внимавай! Пак!

Щом хванат папарака, ще си изпати апарата!

И бой ще изядеш, ах, снимаш, ти келеш!

Затуй ти снимай си жената, дан стане пак белята!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me