uFeel.me
СПИН
Автор: Masos,  18 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 314
Глуха музика в ресторанта стар
и празни погледи на двама непознати,
търсещи за болестта си цяр
стоят безжизнено на масата облегнати.

Лица студени, очите кухи
вгледани във себе си очи;
решение, търсещи наслуки
в мрака на безсънни нощи-дни.

Живота още не изживели,
очакват края на нощта,
празните глави навели
върху дръвника на греха.

***

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me