uFeel.me
СМИСЪЛЪТ
Автор: aza_9,  22 март 2012 г. в 20:02 ч.
прочити: 269


Ще има живота истински смисъл,
когато осъзнаем, че сме само зов.
Тогава само и чувства, и мисъл,
ще са белязани от чиста Любов.

Да бъдем грижа, но и огън буен,
да сме земни, но да имаме крила,
чувствата ни да са млади, будни,
да сме с любящи, щедри сърца.

Колко нужна е, тогава ще узнаем,
всяка наша дума-  топла  и  добра,
защото с Любов светът е направен,
да се преражда в него всяка душа.

aza_9

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me