uFeel.me
СИВО-ЧЕРНИ КАРТИНИ
Автор: texima.ltd,  30 юни 2010 г. в 16:11 ч.
прочити: 435
Дълбоко затънал в преспите снежни
на мисли безцелни с надежди безцветни,
народът останал без хляба насъщен
отчаян се мята ту с леви ту с десни.

Очаква напразно светлина в тунела,
но мрака обхванал зловещо с клещи,
до кости оглозгал надежди човешки
изсмукал последните светли мечти.

Тъжно и тягостно тъмнината настъпва
с наметало покрива градове и села,
и носталгично ни липсват цветните краски
с които рисувахме своите съдби.

Живота ни други рисуват с графити,
своя обаче го багрят с красиви бои,
влачат ни вкупом към пропаст бездънна
безсрамно продали Народа за жълти пари.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me