uFeel.me
Шофирай разумно.
Автор: rento,  22 юни 2009 г. в 23:26 ч.
прочити: 630
Шофирай разумно.
Не карай нечии очи
да проливат сълзи.
Не причинявай болка.
Не почерняй
любимите си хора.
Не ги карай да тъгуват.
Не ги съсипвай.
Всички те искат жив,
а не легнал със
затворени очи
и те никога
да не ги  видят отворени.
Намали скоростта!
Много хора те обичат.
Стига страдание!
Стига болка!
Стига загубени любови!
Не сме на война,
за да даваме жертви,
като на бойното поле.
Ако това е война,
то сме жалки да се
самоизбиваме......
Всичко зависи от нас...
Хиляди загинали..
Десетки хиляди носещи
белезите от ръката на смъртта....
Шофирай разумно!......
Намали скоростта!....
Запази на любимите си хора
усмивките....
Обичат те...
Ако ги обичаш...,
знаеш какво да правиш ,
нали?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me