uFeel.me
Щастие
Автор: dobromirpenkov,  3 август 2010 г. в 12:11 ч.
прочити: 204

ЩАСТИЕ

Щастлив съм!
Имам по малко от всичко -
всичко си имам:
приятели верни -
готови с мен да попеят
и сълзата солена
готови с мен да споделят.
И жена търпелива
край мене се лута.
Щастлив съм!
Внуче във люлката гука...
И децата ми
с гордост в живота вървят,
опазили чиста душата си,
пред никого не превивали гръб.

Плача, стряскам се,
летя, обичам,
и все бързам за някъде...
А край мене внучето тича...
И все пее душата ми...
Щастлив съм!

 

Река бистроструйна
край дома ми тече...
И огън в сърцето ми лумва,
и все ме към слънцето влече...

В сърцето ми
има обич за всички -
добри или лоши,
грозни и хубави,
далечни и близки...
Из ден в ден
расте сърцето ми,
ще се пръсне!
Щастлив съм!

 

04.03.2010 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me