uFeel.me
ЩЕ ТЕ ВИДЯ
Автор: yuliya2006,  8 февруари 2013 г. в 22:18 ч.
прочити: 209

Ще те видя, само миг

и ето те любима моя.

Земя българска, земя южна,

появи се там на хоризонта.

 

 

Ще те видя, само миг,

аз нощем все те теб сънувам.

И гората с дъх на бор

и птичи хор на чуден славей.

 

 

Ще те видя, само миг

спомени отново ще нахлуят.

От детството,  когато те открих,

пътувайки и влюбих се в теб.

 

 

Ще те видя, само миг

и ето те любима моя.

Лица познати, родна кръв

и плача тихо в прегръдката твоя.

 

 

17.11.2008

ДЖУЛИЯ БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me