uFeel.me
ЩЕ СЕ ЗАВЪРНЕМ
Автор: aza_9,  16 април 2010 г. в 18:48 ч.
прочити: 224

        ЖИВА БЪДИ, МИЛА РОДИНО,
            ОЧАКВАЙ НИ С ОБИЧ,
           ЩЕ СЕ ЗАВЪРНЕМ НИЕ!

     ТОЛКОВА ПЪТИ СИ БИЛА ХУЛЕНА,
  ГРАБЕНА, ПОРОБВАНА, ПОРУГАВАНА,
        ОТ ЧУЖДИ И СВОИ БРУЛЕНА
        И ХАЗАРТНО РАЗИГРАВАНА,
   НО ПРЕЗ СЪЛЗИ И БОЛКА, РОДИНО,
    ПЪПНАТА ВРЪВ НА СВОИТЕ ЧЕДА
  СЪС ЗЪБИ, САМА, ТИ СИ ОТКЪСВАЛА
     И С ТЯХНА ПОМОЩ ОТ ПЕПЕЛТА
    КАТО ФЕНИКС СИ ВЪЗКРЪСВАЛА.

       ЖИВА БЪДИ, МИЛА РОДИНО,
            ОЧАКВАЙ НИ С ОБИЧ,
           ЩЕ СЕ ЗАВЪРНЕМ НИЕ!

    ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ, НО НЕ В КАПАНА,
        НЕ В КЛЕТКАТА - ЗАЛОЖЕНА
        ОТ УПРАВНИЦИ НЕКАДЪРНИ.
ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ ДА ПОИСКАМЕ СМЕТКАТА
       ЗА ЖИВОТИТЕ СИ ОБЪРКАНИ.
    СМЕТКА ЗА СЪСИПАНИЯ НИ ИМОТ,
    ЗА СТАРЧЕСКИТЕ И ДЕТСКИ СЪЛЗИ,
        ЗА ОБЕЗСМИСЛЕНИЯ ЖИВОТ,
   ЗА ТВОЯ, РОДИНО, ПОСЪРНАЛ ЛИК!

         ЖИВА БЪДИ, МИЛА РОДИНО,
             ОЧАКВАЙ НИ С ОБИЧ,
            ЩЕ СЕ ЗАВЪРНЕМ НИЕ!





    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me