uFeel.me
ЩЕ СЕ ЗАВЪРНЕМ, РОДИНО!
Автор: aza_9,  25 юли 2011 г. в 06:59 ч.
прочити: 199


ЖИВА БЪДИ, МИЛА РОДИНО,
ОЧАКВАЙ НИ С ОБИЧ,
ЩЕ СЕ ЗАВЪРНЕМ НИЕ!

ЩЕ СЕ ЗАВЪРНЕМ, НО НЕ В КАПАНА,
НЕ В КЛЕТКАТА, ЗАЛОЖЕНА
ОТ УПРАВЛЕНЦИТЕ НЕКАДЪРНИ.
ЩЕ ДОЙДЕМ ДА ИМ ПОТЪРСИМ СМЕТКАТА
ЗА ЖИВОТИТЕ СИ  ОБЪРКАНИ!
СМЕТКА ЗА СЪСИПАНИЯ НИ ИМОТ,
ЗА СТАРЧЕСКИТЕ И ДЕТСКИ СЪЛЗИ,
ЗА ОБЕЗСМИСЛЕНИЯ ЖИВОТ,
ЗА ТВОЯ, РОДИНО, ПОСЪРНАЛ ЛИК!

ЖИВА БЪДИ, МИЛА РОДИНО,
ОЧАКВАЙ НИ С ОБИЧ,
ЩЕ СЕ ЗАВЪРНЕМ НИЕ!

ТОЛКОВА ПЪТИ СИ БИЛА ХУЛЕНА,
ПОРОБВАНА, ГРАБЕНА, ПОРУГАВАНА,
ОТ ЧУЖДИ И ОТ СВОИ БРУЛЕНА,
ОТ ХАЙДУЦИ ХАЗАРТНО РАЗИГРАВАНА,
НО ПРЕЗ СЪЛЗИ И БОЛКА, РОДИНО,
ПЪПНАТА ВРЪВ НА СВОИТЕ ЧЕДА
СЪС ЗЪБИ, САМА ТИ СИ ОТКЪСВАЛА
И С ТЯХНА ПОМОЩ ОТ ПЕПЕЛТА
КАТО ФЕНИКС ТИ СИ ВЪЗКРЪСВАЛА!

ЖИВА БЪДИ, МИЛА РОДИНО,
ОЧАКВАЙ НИ С ОБИЧ,
ЩЕ СЕ ЗАВЪРНЕМ НИЕ!

aza_9


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me