uFeel.me
***СЕДЯ, ГЛЕДАМ
Автор: edelvais,  9 юли 2011 г. в 08:14 ч.
прочити: 232
Седя, гледам в една
точка и мечтая –
за слънчевия лъч,
който ще дойде от безкрая,
ще докосне всеки лъжец
и подлец, ще ги озари
със светлина,
ще покаже на всички,
че лъжеца има вина,
че не трябва все добрият
сам себе си да вини,
задето се стреми
света от лъжци
и лицемери
да изчисти.
Добрият човек винаги иска
от всеки поглед да го гледат
души чисти.
Затова, ВСИЧКИ НЕПРЕСТАННО
ТРЯБВА ДА БДИМ И ДА СЕ БОРИМ
БЕЗПОЩАДНО С ЛЪЖАТА!!!
Нека трудът на добрите
да не е само дим
в очите на хитреците.
БАСТА!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me