uFeel.me
САМО СПОМЕН ЗА БЕСИЛО И ВРЪХ ОКЪРВАВЕН...
Автор: aza_9,  1 юни 2011 г. в 21:33 ч.
прочити: 229


ГЕРОИТЕ НИ, ЩО МЪКИТЕ ВЕКОВНИ
ИЗВОЮВАХА СЪС СМЪРТ ЗА СВОБОДАТА
НА РОДИНАТА, ДНЕС КОЙ ГИ ПОМНИ?!
ОСТАНАЛО ЛИ Е НЕЩО СВЯТО В СЪРЦАТА?

ПОТЪВА РОДИНАТА С МАФИОТИ МАГИСТРАТИ,
С КРАДЦИ, КОИТО НА ДЯВОЛА СА ВРЕЧЕНИ,
УМИРАТ ИДЕАЛИТЕ НА НАРОДА НИ - СВЯТИ,
ЗЕМЯТА РОДНА НА РАЗРУХА Е ОБРЕЧЕНА...

МОРАЛ И ЧЕСТ- В СТОМАХА ПРАЗЕН?!
СТОПЯВАТ СЕ И  ДОСТОЙНСТВО И ГОРДОСТ,
ГОРЧИЛКА ДАВИ НИ - ЧЕРНА ПРОКАЗА,
ИЗХВЪРЛЕН СМЕ, ОТ СВОИ,  НАРОД ЗАД БОРДА!

ДЕЦАТА БЯГАТ ОТ РОДИНАТА ДАЛЕЧЕ,
ДА СПАСЯВАТ ЖИВОТ ПРИ ЧУЖДИТЕ ТИЧАТ.
ДУШИ ГИ ГНЯВ, ОМРАЗНА ИМ Е ВЕЧЕ,
ДА СЕ НЕ ВЪРНАТ ТЕ СЕ ЗАРИЧАТ...

ОТ НАШЕТО МИНАЛО ТЕЖКО, НО СЛАВНО,
СТОПЯВА СЕ ВЕЧЕ И ПОСЛЕДНИЯ ДЪХ
И УТРЕ ЩЕ ОСТАНАТ САМО НАВЯРНО,
СПОМЕН ЗА БЕСИЛО И ОКЪРВАВЕН ВРЪХ.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me