uFeel.me
С ТЕБ
Автор: DINO,  13 август 2009 г. в 18:46 ч.
прочити: 258

С ТЕБ!

(На моя син Влади)

 

Забързан след отрудения делник

във петъчния летен ден,

за мене събота е понеделник.

Почивка ли? Тя вредна е за мен.

 

Във къщи – чудеса от храброст.

Бейрут дори е подреден.

Но там е мойто Слънце, моя Радост.

Едничък мой и щастие за мен.

 

И въпреки, че сме самички,

и въпреки, че ни е трудно,

живеем истински, а не в кавички,

завиждат ни дори, не е ли чудно.

 

Там някакви си дребни хора

с боклук зариват пътя ни напред,

но двама сме! Пред нас очаква ни простора.

Зад нас е трънения плет.

 

Със теб света ще подчиним.

Гора, поля, небето синьо

със теб ще сме непобедими,

със теб, прекрасен и обичан СИНЕ!

 

13.08.2009

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me