uFeel.me
"Режисьори\"
Автор: mol4o,  17 юли 2011 г. в 22:37 ч.
прочити: 225
Глупаво живеем, ние хората,
и от глупостта си не с години, а с минути стареем..!
Борим се с бури от думи хорски,
с маски живеем, а после сълзите си леем.
Изкуствени роли играем
и вместо хора сме станали актьори
в филм направен от хора - „режисьори”!
И питам ви аз, как според вас,
ще свърши този филм за нас?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me