uFeel.me
Реплика към "Наближава новото време\" на aza_9
Автор: melodia,  23 юни 2011 г. в 09:08 ч.
прочити: 234
 

Обградени от хорската  злоба,

разяждаща завист и лицемерие,

в новите, идващи дни

спасение от тези язви търсим

с искрица надежда, но силна,

и с дъх, затаен в очакване,

молим се, да се открие...

Слънцето в ранни зори

днес пак изгря,

и не се виждат тъмни облаци,

птица свободна в клонака запя...

Напук на живота с отровата,

смело напред поглед

със вяра съм вперила!

Красива дъга грее в подковата,

случайно на пътя намерена...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me