uFeel.me
Различен свят
Автор: bobo032,  26 юни 2013 г. в 07:55 ч.
прочити: 203
Не искам вече да заспивам с страх,
не искам вече гладен да си лягам.
Не искам вече аз да ям пердах,
не искам все нищичко да нямам.
Не искам вече чужди сметки да платя,
не искам вече аз живот назаем.
Аз искам в облаците да летя,
и всички ние да се знаем.
Не искам да се лее кръв,
не искам просяци да виждам.
Аз искам всичко сякаш е насън,
във миг един да се оправи.
ЗА ТУИ НЕ СТОИ ЕЛА НАВЪН,
ЗА ТУИ ЕЛА НИЙ ДА СЕ БОРИМ.
НЕКА НЕ ТЕ МИСЛЯТ ВЕЧ ЗА ПЪН,
ЗАЕДНО НИЙ ТРЯБВА ДА ГО СТОРИМ.
С ПРОТЕСТИ НИЙ ЩЕ ГИ СРАЗИМ,
ЩЕ БУТНЕМ ВСИЧКИ МОНОПОЛИ.
НО ЗНАЙ - ЧЕ ЗА ДА ПОБЕДИМ
ЗАЕДНО ЩЕ СМЕ МАКАР И ГОЛИ.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me