uFeel.me
Раздаване
Автор: Baruh Yakimovski,  2 август 2009 г. в 21:55 ч.
прочити: 327
"Ти силен си ще свикнеш",
в ухото някой ти прошепва,
прехапваш... няма как да викнеш,
струйка кръв... усмивката не трепва.

Следиш с очи... танцуват пеперуди,
звезди проблясват посред ден,
заменили са сърцата с изумруди
и казват ти, че камъка не е студен.

Помисляш пак преди да сменяш правилата,
събрал попове във ръкава
и за живота твой намират ти отплата,
но този път май никой не раздава...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me