uFeel.me
„Райска България”
Автор: Шкафчето,  1 юли 2011 г. в 15:35 ч.
прочити: 357
(стих в кавички)

В България е рай за всички!
Народът весело живее!
Тук евтини са всички стоки.
От радост българинът пее.

За нашето благополучие
се грижат добри политици,
облекли разноцветни дрехи,
но всичките са ни умници!

Безплатен е трудът им тежък,
но се жертват, за да сме добре.
Почивки, празници те нямат,
та дори не ходят на море.

Родили сме се с орисия
да си живеем сити и богати,
затуй от мен – благословия
за всички тях и най-вече за бати!


2011-07-01

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me