uFeel.me
РЕАЛНОСТ?!
Автор: edelvais,  6 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 688

Усамотеност.

Самовглъбеност.

Отчуждение.

Самоунищожение...

Кажете ми как

с тези чувства

да ни е леко на душата

и да ни се живее?!

В днешно време

всеки чувствителен

мълчи,

а душата му линее...

От видяното сме отвратени.

От чутото сме обезверени.

От живота, който живеем,

сме озверени...

Преобръщаме се

и сякаш

се превръщаме...

в сляпо-глухонеми!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me